Skriv en sportsblogg

Det finnes mange sportsblogger på nettet, men likevel er det ikke sikkert man finner en blogg man liker. Eller kanskje man vet veldig mye om sport generelt, eller om en bestemt idrett spesielt, og gjerne vil dele kunnskapen sin med andre. Kanskje man også har et favorittlag eller en favorittutøver, og gjerne vil få flere til å like samme lag eller samme utøver. Da kan man lage sin egen sportsblogg raskt og enkelt.

Mange nettsider tilbyr ferdige maler til blogger, slik at man slipper å tenke på design eller oppbygging av selve siden. Man trenger bare å registrere seg. Deretter velger man en mal eller en bakgrunn til bloggen, og setter i gang. De fleste sidene er gratis å bruke. Det eneste man må gjør selv, er å skrive innholdet i bloggen.

Blogging er morsomt. Man kan skrive om det man vil, og oppdatere bloggen når man har tid og lyst. For å skaffe seg lesere, kan man anbefale bloggen til venner og bekjente, legge ut lenker til den på sosiale nettsider, eller skrive gjesteinnlegg på andre blogger, med lenker tilbake til sin egen blogg. Man kan også be andre bloggere anbefale bloggen til sine egne lesere. Hvis man skriver om et bestemt lag eller en kjent idrettsutøver, kan man også kontakte fanklubben til laget eller utøveren, og skaffe seg lesere der.