Populære spilleautomater

Nettcasinoer har et stort utvalg av spill, fordi de retter seg mot et bredt spektrum av spillere. Noen liker det ene og noen liker det andre. Men det er også noen spill som appellerer til store spillergrupper, og de blir ekstra populære.

Starburst er et slikt spill. Dette spillet er relativt enkelt, men samtidig genialt. Det har herlige symboler og farger, elementer fra klassiske spilleautomater og ny grafikk og teknologi. Dette spillet har lykkes med å kombinere det klassiske med det moderne, og er godt likt av svært mange.

Spillutviklere liker legender og eventyr. Mytologi er et tema som er mye brukt, sammen med magiske skapninger som alver og irske dverger. Ofte har samme myte inspirert til mange spill, som gjerne kommer fra flere spillutviklere. De vil jo selvsagt konkurrere om de samme spillerne. Et eventyrspill som har slått an, er Jack and the Beanstalk, som er inspirert av historien om Jack og bønnestengelen. Et annet eventyr som har inspirert spillutviklere er eventyret om de tre små grisene. De dukker blant annet opp i spillet Big Bad Wolf.

Vampyrer og liknende er også en evig inspirasjon for spillutviklere og filmskapere. Spill som Immortal Romance og Blood Suckers har noen år på baken, men denne typen slots klarer fortsatt å trekke til seg nye spillere. Det vitner om god kvalitet.

Dyr, juveler og frukt er andre elementer som går igjen i spilleautomatene. Fruktautomater er ofte inspirert av de gamle fruktmaskinene, som også sto i norske butikker en gang i tiden. Populære juvelbaserte spill er Beetle Jewels, Crystal Cash, Gemix og Magic Crystals. Og gode spill med dyretema er Buffalo Blitz, Dolphin Hold, Wild North, Wonky Wabbits og Piggy Riches.

Eventyr og oppdagelser inspirerer også spillutviklerne. Et av de mest populære spillene for tiden er Book of Dead, som handler om en oppdagelsesreisende.